cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN
28.03.2016

KARARLARA KATILAN BİR MECLİS

21. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri, Meclis Yıllık Çalışma Takvimine uygun olarak, 27 Mart Pazar Günü, sekiz komisyon halinde toplandılar ve yeni kararlar aldılar

Komisyonlarda, yeni önergeler hakkında görüşlerini bildiren, oylama yapan çocuklar, aynı zamanda belirli gün ve haftalarla ilgili yaptıkları çalışmaları arkadaşlarıyla paylaştılar ve çocukları da ilgilendiren konular öncelikli olmak üzere, yoğun bir gündemi daha tamamlayarak, aynı zamanda, faaliyet programlarıyla ilgili çalışmalar da yaptılar.

Meclis Üyeleri, çocukların kararlara katılım hakkını önemseyen, aktif bir biçimde 20 yılı aşkın bir süredir çalışmalarını sürdüren Çocuk Meclisi’nin, Çocuk Dostu Ankara’nın en önemli göstergelerinden biri olduğunu, bu nedenle Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK’e, her zaman teşekkür ettiklerini ifade ettiler

Meclis üyelerinin toplantıları devam ederken, Meclis Salonu’nda ebeveynlere yönelik bir de seminer gerçekleşti. Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü ‘nden Uzman Psikolog Mustafa Said MERT tarafından verilen “Aile İçi İletişim, Anne-Baba Tutumları” konulu seminer, veliler tarafından ilgiyle izlendi. Ailelere yönelik bilgilendirme seminerleri, her ay düzenli olarak devam ediyor ve çocuklarını bekleyen velilerin, zamanlarını verimli biçimde değerlendirmelerine fırsat sağlıyor.

Çocuklar, 3 Nisan’da 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı ve ardından Trafik Eğitimine katılacaklar.

ÇOCUK MECLİSİ