cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN
21.04.2015

KOMİSYONLAR GENEL KURUL’A DOĞRU TÜM HIZIYLA ÇALIŞIYOR

20. Dönem Çocuk Meclisi, 19 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen komisyon toplantılarında önemli kararlar almaya devam etti.

26 Nisan tarihli Genel Kurul Toplantısında oylanacak olan önerge konularını tartışan çocuklar aynı zamanda,  yaklaşmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için de hazırlandıklarını belirttiler. Çocuk Meclisi üyeleri, genel kurul toplantısı sonrasında mini bir bayram programı yapma kararı da aldılar

Çocuklar komisyon toplantılarını sürdürürken, veliler de kendileri için düzenlenen seminere katıldılar. Seminerde, Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitim Şube Müdürlüğü ‘ nden Psikolog Vildan Uluayak “Çocukların Zararlı Alışkanlıklardan Korunması“ ile ilgili bir seminer verdi; ailelere madde bağımlılığına karşı çocukların korunması için dikkat edilmesi gereken konularda bilgiler verdi.

20. Dönem Yıllık Çalışma Takvimine göre, 7.Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan 2015 Pazar günü yapılacak

ÇOCUK MECLİSİ