Büyükşehir Belediye MeclisiAnkara Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilleri

AK Parti
Çankaya Meclis Üyesi
Meclis 1. Başkan Vekili

1958 yılında Sivas’ta doğdu.Yüksek öğrenimini İstanbul’da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamladı. Askerliğini yedek subay olarak İzmir’de  tamamladı. 1985-1994 Yılları arasında Yükseliş Kolejinde  9 yıl öğretmenlik yaptı. 1994 yılından itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi BelKo  Ltd.Şti’nde  yöneticilik görevlerinde bulundu. Takiben BelYa Anonim Şirketi’nde Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak görev yaptı. Halen ÇEVDER (Önce insan ve Çevre Derneği) kurucusu ve Genel Başkanı olup, 2003 yılından itibaren de Ak Parti Ankara il Başkan Yardımcılığı ve Ankara Spor Kulübü’nde uzun süre yöneticilik yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Ölmez,İngilizce ve Arapça bilmektedir.

NAIL_CIMEN.JPG

Nail ÇİMEN

Meclis 2. Başkan Vekili

1958 yılında Ankara’da doğdu.1976 Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi’nden, 1980 yılında Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Enstitüsü’nden mezun oldu. 1980-1983 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı’nda memur olarak çalıştı. 1983-1998 yılları arasında Türkiye Diyanet Vakfı’nda üst düzey yönetici olarak görev yaptı. 1998 yılında kendi şirketini kurdu. AK Parti’de kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev yaptı. AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevini üslenmiştir. 2010-2011 seçimlerinde Ankara İl SKM Başkanlığı yapmıştır. 2014 yılında da SKM Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 30 Mart 2014 seçimlerinde Sincan Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis ikinci Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babası.