ZABITA TEŞKİLATLARI, DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

03 Ekim 2017, Salı

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BELEDİYE AKADEMİSİ, KIZILCAHAMAM’DA İL BELEDİYELERİ ZABITA MÜDÜRLERİNİN KATILDIĞI “İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ VE DENEYİM PAYLAŞIMI” KONULU TOPLANTI DÜZENLEDİ

zabita_330.jpgTürkiye Belediyeler Birliği’nin ev sahipliğinde Kızılcahamam’da düzenlenen ve il belediyeleri zabıta müdürlerinin katıldığı, “İyi Uygulama Örnekleri ve Deneyim Paylaşımı” toplantısında, zabıta yöneticileri, deneyimlerini paylaşıyor.

Değişik illerden gelen zabıta müdürlerinin katıldığı toplantıda moderatörlük yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak da sunumunda, 5 milyonluk bir metropol haline gelen Ankara’da zabıta çalışma sistemini meslektaşlarına anlatırken, yaşadığı çeşitli olaylardan da tecrübelerini aktardı. Başkan Karabudak, yönetmelik ve mevzuatla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verirken, yaşanan sıkıntıların kısa süre içinde aşılmasını umut ettiğini de belirtti.

Toplantıda, Türkiye’nin dört bir köşesindeki belediyelerden zabıta müdürleri ve personeli, çalışma alanları, zorlukları ve çözüm yolları konularında paylaşımda bulunuyor.