YAVRU KÖPEKLERİ YANGINDAN İTFAİYE KURTARDI

06 Kasım 2017, Pazartesi

YAVRU KÖPEKLERİ YANGINDAN İTFAİYE KURTARDI…

ANKARA İTFAİYE EKİPLERİ, ALTINDAĞ’DA BOŞ BİR GECEKONDUDA ÇIKAN YANGINA MÜDAHALE EDEREK SÖNDÜRDÜ, YANGIN MAHALİNDE MAHSUR KALAN YAVRU KÖPEKLERİ DE KURTARARAK KORUMA ALTINA ALDI

itfaiye_kurtarma_330.jpgBüyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri,  Altındağ’da boş bir  gecekonduda çıkan yangına müdahale ederek söndürdü, yangın mahalinde mahsur kalan yavru köpekleri de kurtararak koruma altına aldı.

İtfaiye ekipleri, Altındağ İlçesi’nde sabaha karşı boş bir gecekonduda çıkan yangına kısa sürede müdahale etti. Söndürme çalışmaları sırasında enkazın arasında yavru köpeklerin bulunduğunu fark eden İtfaiyeciler, güçlükle ulaştıkları köpek yavrularını sıkıştıkları alandan itinalı bir çalışma sonucu çıkardı.

Ekipler, Anafartalar Mahallesi Suluhan Sokak üzerinde bulunan gecekondunun boş durumda olduğunu, çıkış nedeninin belirlenmesi için incelemelerin sürdüğünü kaydettiler. İtfaiye ekipleri, kurtarılan ve henüz birkaç günlük olan yavruların da koruma altına alındığını söylediler.