Bu Haberi Paylaş

Sincan Çocuk Kulübü Karatecilerinden Büyük Başarı…

19 Nisan 2012, Perşembe

karate_400_19042012.jpg

Büyükşehir Belediyesi Sincan Çocuk Kulübü’nün minik karatecileri, bir turnuvadan daha madalyalarla döndü.
Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 21 Çocuk Kulübü, 7-14 yaş arası üyelerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için erken yaşlarda spora yönlendiriyor. Çocuklar arasında büyük ilgi gören dallardan birisi ise karate oluyor. Karate branşında çeşitli yarışmalardan her zaman madalyayla dönen Sincan Çocuk Kulübü üyeleri, başarılarıyla da adından söz ettiren yetenekler arasında yer alıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Sincan Çocuk Kulübü karate öğrencileri, son olarak Mamak Spor Salonu’nda düzenlenen 23 Nisan Karate Şenlik Müsabakalarına katılarak, 19 madalya kazandı.

karate_207_19042012.jpg

23 Nisan Karate Şenlik Müsabakalarına Minik-Yıldız ve Ümitler kategorilerinde toplamda 280 sporcu katıldı. Müsabakalara Sincan Çocuk Kulübü; Karate Antrenörü Banu Çilesiz’in yönetiminde 1997-2001 doğumlu 43 karate öğrencisiyle yarıştı. Müsabakalardan 5 gümüş, 14 bronz madalyayla dönen sporcular, mutluluklarını antrenörleri ve aileleriyle paylaşmanın haklı gururunu yaşadılar.
Gümüş madalya alan üyeler şöyle; Melike Sarı, Muzaffer Şaşmaz,  Umut Sürel,  Kasım Özdemir, Fatma Funda Gedik
Bronz madalya alan üyeler şöyle; Ayşegül Tüfekçi, Beyzanur Baş, Pınar Ünlü, Mustafa Karaca, Tahir Emre Çilesiz, Muzaffer Kaystegin Biçer, Ayşenur Kaplan, Dilay Sarı, Rabia Aykaç, Ali Uğurkan Demir, Samet Karapaça, Ferhat Akgündüz, Seda İlhan, Meryem Şeker