NEVİN GÖKÇEK MORAL GECESİNDE

29 Ağustos 2017, Salı

SOS ONURSAL BAŞKANI NEVİN GÖKÇEK ANFA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MORAL GECESİ”NE KATILDI

nevin_gokcek_330.jpgSosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye  Anfa Şirketi  tarafından düzenlenen "Moral Gecesi”ne katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katıldığı Winner İncek'te düzenlenen programda, Anfa  personeli, Mustafa Taş ve Zara'nın seslendirdiği şarkılar ile doyasıya eğlendi.

Programa katılarak Anfa personeline moral veren SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, "Parklarımızı, Ankara’mızı koruyan, Ankara'ya güzellikler katan Anfa personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Anfa Genel Müdürü Ramazan Arslan'ın, Onursal Başkan Nevin Gökçek'e çiçek takdim ettiği programda personel ve aileleri ile tek tek ilgilenen ve fotoğraf çektiren Nevin Gökçek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.