NEVİN GÖKÇEK, FESTİVALDE

04 Ağustos 2017, Cuma

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NE GELEN NEVİN GÖKÇEK,

EL İŞLERİ SERGİSİNİ GEZDİ, HALI DOKUDU

nevin_gokcek_fest_330.jpg   Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7.Uluslararası Büyük Ankara Festivali’ni sık sık ziyaret eden Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, kadınların el işleri sergisini gezdi.

Konserden sonra da stantları gezen Nevin Gökçek, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın standını gezen Nevin Gökçek, eğitmenler eşliğinde tezgahta bir süre halı dokudu.

Kültür ve Sanat Atölyesi'nde yapılan el emeği göz nuru el işlerini de inceleyen Nevin Gökçek, eğitmenler ve ziyaretçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.