NEVİN GÖKÇEK, FESTİVAL ALANINDA

08 Ağustos 2017, Salı

SOS ONURSAL BAŞKANI NEVİN GÖKÇEK, BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDE STANTLARI GEZDİ, ZİYARETÇİLERLE SOHBET EDİP SORUNLARINI DİNLEDİ

nevin_gokcek_330.jpgSosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Büyük Ankara Festivali'nde stantları gezdi,  ziyaretçilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Büyük Ankara Festivali'nin 8. gününde de Festival alanını ziyaret eden Nevin Gökçek, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın standının sunulan ipek böcekçiliği konusunda bilgi aldı.

Festival alanında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Nevin Gökçek, ilçe belediyelerinin kurduğu çadırları da dolaştı. Nallıhan Belediyesi'nin çadırında el işi ürünleri yakından inceleyen Nevin Gökçek, Haymana çadırını da ziyaret ederek vatandaşlar ve belediye çalışanları ile fotoğraf çektirdi.

Zabıta Dairesi Başkanlığı'nın standını da gezen Nevin Gökçek, Festival alanında çocuklarla da yakından ilgilenerek hediyeler verdi.

Festival alanındaki alışveriş stantlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek,  Büyükşehir Hanım Lokalleri'nin ürünlerini inceleyerek bilgi aldı.