MECLİS BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM’IN ADI BAŞKENT’TE YAŞAYACAK

14 Eylül 2018, Cuma

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ, TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM’IN İSMİNİ ÇUBUK VE PURSAKLAR İLÇESİ ARASINDA YENİ AÇILAN BULVARA VERDİ

BÜYÜKŞEHİR NUMARATAJ EKİPLERİ, “BİNALİ YILDIRIM BULVARI” TABELASINI YERİNE TAKTI

binali_yildirim_330.jpg Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ın ismini Başkent’te bir bulvara vererek, ölümsüzleştirdi.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile alınan kararla; TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın ismi, Esenboğa Havaalanı’nın yanında, Çubuk ve Pursaklar İlçesi arasında açılan yeni bir bulvara verildi.

SON BAŞBAKAN UNUTULMAYACAK

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı ünvanına da sahip olan Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın adının yazılı olduğu tabela, Büyükşehir Belediyesi Numarataj ekipleri tarafından yerine takıldı.

“Binali Yıldırım Bulvarı” adını taşıyan tabela; Çubuk ilçesi Yenice, Dumlupınar ve Kızılca Mahalleleri ile Pursaklar ilçesi Karşıyaka, Sirkeli Yeşilova ve Sirkeli Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan 20 metre genişliğindeki yola yerleştirildi.