GÖKÇEK'TEN, "GAR TAKSİ"YE MÜJDE

29 Ağustos 2017, Salı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, YHT GARI ÖNÜNDE YOLCU BEKLEYEN GAR TAKSİ DURAĞI ESNAFININ,  ŞİKAYETLERİNİN KURBAN BAYRAMI SONRASI ÇÖZÜME KAVUŞTURULACAĞI MÜJDESİNİ VERDİ

BAŞKAN GÖKÇEK:

“GAR TAKSİCİ ESNAFI İLE İNŞALLAH BAYRAM ERTESİ TOPLANIP KONULARINI KENDİLERİNİN İSTEDİĞİ TARZDA ÇÖZECEĞİZ. MERAK ETMESİNLER”

baskan_330_17122012.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yüksek Hızlı Tren Garı (YHT) önünde yer alan Gar Taksi Durağı esnafının, şikayetlerinin Kurban Bayramı sonrası çözüme kavuşturulacağı müjdesini verdi.

Bugün bir gazetede yer alan; YHT Garı önünde bekleme yaptıkları gerekçesiyle sürekli trafik cezası kesildiğinin anlatıldığı “Ceza Yağdı” başlıklı haberi twitter hesabından paylaşan Başkan Gökçek, konunun çözümü için Kurban Bayramı sonrası toplantı düzenleyeceklerini açıkladı.

Sözkonusu durak esnafına müjdeli haberi de twitter hesabından veren Başkan Gökçek, şu tweeti attı:

“Gar taksici esnafı ile inşallah bayram ertesi toplanıp konularını kendilerinin istediği tarzda çözeceğiz. Merak etmesinler…”