GÖKÇEK'TEN, CHP'Lİ GÖK'E "HACI BAYRAM'I GEZDİREYİM" ÇAĞRISI

26 Temmuz 2017, Çarşamba

BAŞKAN GÖKÇEK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN HACI BAYRAM VELİ CAMİİ ÇEVRESİNDE YAPILAN RESTORASYONLARI, ‘TARİH YAKILIYOR’ İDDİASI İLE MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIYAN CHP’Lİ LEVENT GÖK’E, TWİTTER’DAN CEVAP VERDİ

BAŞKAN GÖKÇEK:

“CHP MİLLETVEKİLİ LEVENT GÖK KÜKREMİŞ… ‘HACI BAYRAM'DA TARİHİ KONAKLAR NEDEN RESTORE EDİLMEYİP, YIKILMIŞMIŞ’ LEVENT, GEL SENİ GEZDİREYİM DESEM GELMEZSİN…”

“LEVENT HACIBAYRAM'DAKİ RESTORASYONLARDAN SANA 8-10 ÖRNEK VEREYİM. (FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ) BİLMEMEK AYIP DEĞİL AMA ÖĞRENMEMEK REZALET…”

“SİZ BİZİM YAPTIKLARIMIZI HAYAL BİLE EDEMEZSİNİZ. Bİ LAF EDERKEN, ‘MELİH BİZİ REZİL EDER Mİ?’ DİYE KIRK KEZ DÜŞÜNECEKSİN…”

haci_bayram_baslik.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacı Bayram Veli Camii çevresinde yapılan restorasyonları, ‘tarih yakılıyor’ iddiasıyla TBMM’ne taşıyan CHP Ankara Milletvekili Levent Gök’e Twitter’dan cevap verdi.

Başkan Gökçek, “CHP Milletvekili Levent Gök kükremiş… Hacı ‘Bayram'da tarihi konaklar neden restore edilmeyip yıkılmışmış…’ Levent, gel seni gezdireyim desem gelmezsin” diyerek CHP’li Gök’ün açıklamalarının yer aldığı gazete kupürünü takipçileriyle paylaştı.

Gök’ün açıklamalarına yanıt olarak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacı Bayram Veli Camii çevresinde yapılan düzenlemeleri öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla paylaşan Başkan Gökçek, 25’e yakın fotoğraf ile birlikte şu tweetleri attı.

-“Levent Hacı Bayram'daki restorasyonlardan sana 8-10 örnek vereyim. Bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek rezalet…”

-“Bak bakalım neymiş ne olmuş. Bakmaya devam et Leventciğim. Leventciğim sıkılmadıysan birkaç örnek daha. Biraz da toplu görüntüler...”

-“Bak Karayalçın'ın, CHP döneminde yaptığı böyleydi... Onu da yıkıp böyle yaptık... Farkı farkedebiliyor musun?”

-“Bak CHP dönemi Hacıbayram ve bizim dönemimizde Hacıbayram... Restorasyon nasıl yapılırmış öğren bak Levent Gök... “

-“Siz bizim yaptıklarımızı hayal bile edemezsiniz. Bi laf ederken, Melih bizi rezil eder mi diye kırk kez düşüneceksin”