DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI, FESTİVAL'DE

06 Ağustos 2017, Pazar

GENİŞ HAYRAN KİTLESİNE SAHİP “DİRİLİŞ ERTUĞRUL” DİZİSİNİN OYUNCULARI, BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDE BAŞKAN GÖKÇEK İLE BİR ARAYA GELDİ

DİZİ EKİBİ, BAŞKAN GÖKÇEK’E KAYI BAYRAĞI, KALPAK VE OKÇU YÜZÜĞÜ HEDİYE ETTİ

FESTİVALDE,  BELKA’NIN KAYI ÇADIRINA GELEN  “TURGUT ALP”, “ARTUK BEY”, “ASLIHAN HATUN” VE “ABDURRAHMAN ALP” KARAKTERLERİNİ CANLANDIRAN OYUNCULAR, FESTİVAL İÇİN BAŞKAN GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR ETTİLER

fest_dirilis_330.jpg“7.Uluslararası Büyük Ankara Festivali”, son gününde, geniş hayran kitlesine sahip “Diriliş Ertuğrul” dizisinin oyuncularını ağırladı. Oyuncular, Festival'de Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir araya geldi.

TRT 1’de yayınlanan dizinin “Turgut Alp” karakterini canlandıran Cengiz Coşkun, “Artuk Bey”i canlandıran Ayberk Pekcan, “Aslıhan Hatun” rolündeki Gülsüm Ali ve “Abdurrahman Alp” rolünü oynayan Celal Al'e, Başkan Gökçek, geldikleri için teşekkür etti ve Türk tarihini yansıtan ve çok sevilen dizinin oyuncularını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.    Dizinin Kurumsal İletişim Müdürü Hüseyin Özçelik ve İdari İşler Müdürü Özcan Ayma, Başkan Gökçek’e kayı bayrağı (tamga), okçu yüzüğü (zihgir) ve kalpak (börkü) hediye ettiler. Daha sonra oyuncular, Başkan Gökçek’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oyuncular, Başkan Gökçek ile bir araya gelmeden önce de BELKA’nın otağında Başkentlilerle buluştu.

Oyunculardan önce otağın önünde şarkı ve türkülerle halkı coşturan ve dizide de rol alan Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyası Müzik Topluluğu Sanat Yönetmeni İrfan Gürdal, Orta Asya Türk Müziği'nden örnekler ve Köroğlu türküleri seslendirdi.

Daha sonra otağdan çıkan oyuncular Cengiz Coşkun, Ayberk Pekcan,  Gülsüm Ali ve Celal Al, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde hayranlarıyla sohbet edip, sorularını cevaplandırdı.

Dizi oyuncularına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, çeşitli hediyeler verdi.