CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE BAŞKAN GÖKÇEK’İN GÖRÜŞMESİ

06 Ekim 2017, Cuma

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE YAKLAŞIK 1,5 SAAT SÜREN GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞTI

BAŞKAN GÖKÇEK:

“DÜN GECE SAYIN CUMHURBAŞKANIMDAN RANDEVU TALEP ETMİŞTİM... BU GECE GÖRÜŞTÜK”

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMA KÜLLİYE'NİN KARŞISINA YAPILACAK MÜZE İLE İLGİLİ PROJENİN TÜM DETAYLARINI SUNDUM”

“AYRICA BÜYÜKŞEHİR'İN DEVAM EDEN PROJELERİ KONUSUNDA ÇEŞİTLİ BİLGİLER VERDİM... KAMUOYUNUN BİLGİSİNE”

baskan_330_17122012.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaklaşık 1,5 saat süren görüşmesinin detaylarını Twitter hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen görüşmeye ilişkin detayları 3 maddelik tweetle aktaran Başkan Gökçek, dün gece talebi üzerine gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Külliye karşısına yapılacak müze ve Büyükşehir’in devam eden projeleri konusunda bilgi sunduğunu açıkladı.

Başkan Gökçek, görüşmeye ilişkin şu tweetleri attı:

“Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim... Bu gece görüştük”

“Sayın Cumhurbaşkanıma Külliye’nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum”

“Ayrıca Büyükşehir’in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim... Kamuoyunun bilgisine”