BÜYÜKŞEHİR'DEN, YAŞLI VE ENGELLİLERE YIL BOYU TATİL

02 Kasım 2017, Perşembe

YAZ TATİLİ SÜRESİNCE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AKÇAKOCA, ALTINOLUK VE KESİKKÖPRÜ’DEKİ KAMPLARINDA AĞIRLAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ VE YAŞLILARA DA YIL BOYU TATİL İMKANI SUNUYOR

YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLAR, AKÇAKOCA KAMPI’NDA BİRER HAFTA SÜREYLE KONUK EDİLİYOR

kamplar_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, yaşlı ve engelli vatandaşlara yıl boyu tatil imkanı sağlıyor.

Yaz tatili boyunca okullarında başarılı olan öğrencileri, Akçakoca, Akçay ve Kesikköprü’deki kamplarında ücretsiz ağırlayan Büyükşehir Belediyesi,  yaşlı ve engelli vatandaşlara da yıl boyunca tatil imkanı sunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği uygulamayla,  yaz aylarında, okullarında başarılı olan öğrenciler ile Başkentli yaşlı ve engelli vatandaşlar, Akçakoca, Altınoluk ve Kesikköprü’deki kamplara gönderiliyor. Özel otobüslerle kamplara giden vatandaşlar, birer haftalık süreler halinde hiçbir ücret ödemeden tatil yapıyor. Öğrencilerin kamp süreleri, okulların açılmasıyla sona ererken, yaşlı ve engelli vatandaşlar Akçakoca’daki tesislerde yıl boyunca birer haftalık sürelerle ücretsiz tatil yapmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, 1994 yılında başlattığı uygulamayla, bugüne kadar 75 bine yakın okullarında başarılı olan öğrenci, yaşlı ve engelli vatandaşı, Akçakoca, Akçay ve Kesikköprü’deki kamplarında konuk etti.