BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

12 Ekim 2017, Perşembe

NECATİBEY CADDESİ'NDE BULUNAN 108 ARAÇLIK YOL BOYU OTOPARK, 25 YIL SÜREYLE BELTAŞ'A DEVREDİLDİ

ANKARA’DA “UÇURTMA ŞENLİKLERİ” DÜZENLENECEK

meclis_330_11062013.jpgBüyükşehir Belediye Meclisi, Necatibey Caddesi'nde bulunan 108 araçlık yol boyu otoparkın işletmesinin, 25 yıl süreyle BELTAŞ'a devredilmesine karar verdi.

Başkanvekili Nail Çimen yönetiminde toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Necatibey Caddesi’ndeki yol boyu otoparklarla ilgili Başkanlık yazısı ele alındı.

Oybirliğiyle kabul edilen yazısı gereği, Necatibey Caddesi'nin, Atatürk Bulvarı ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı arasında bulunan 108 araçlık yol boyu otopark alanının, araç başı günlük KDV dahil 2,30 TL üzerinden işletme hakkının, 25 yıl süreyle, Büyükşehir Belediyesi şirketi olan BELTAŞ'a devredilmesine karar verildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ayrıca unutulmaya yüz tutmuş çocukların eğlencesi olan uçurtma oyunuyla ilgili, yer ve zaman daha sonra belirlenmek üzere, uçurtma şenlikleri düzenlenmesi kararı alındı.