BÜYÜKŞEHİR, ARAÇLARININ ŞEHİR TURU

17 Temmuz 2017, Pazartesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN 15 TEMMUZ DARBECİLERİNE KARŞI “TANKSAVAR” OLARAK KULLANILAN ARAÇLAR, YARIN (16 TEMMUZ)  ŞEHİR TURU YAPACAK

GÜVERCİNLİK’TEN SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK TURA, 400 KAMYON, OTOBÜS VE İŞ MAKİNESİ KATILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı “tanksavar” olarak kullanılan araçlar,  yarın (16 Temmuz Pazar) şehir turu yapacak.

Fen İşleri, ASKİ, EGO, Kent Estetiği'ne ait kamyon, otobüs ve  iş makinelerinden oluşan 400 araçlık  konvoy, saat 13.00’da Büyükşehir Belediyesi Güvercinlik tesislerinden çıkış yapacak.

Tarih : 16 Temmuz 2017 - Pazar (Yarın)

Saat  :  13.00

Yer   :   Büyükşehir Belediyesi Güvercinlik tesisleri

NOT:  Konvoy şu güzergahı şöyle:

Güvercinlikten çıkış,  İstanbul Yolu  Ankamall Kavşağı- Samsun Yolu, Mamak'tan Kuzey Çevre Yolu'na giriş, Çevre Yolu'ndan Pursaklar üzerinden Esenboğa Yolu'na dönüş, Esenboğa Yolu Çubuk Kavşağı’ndan dönüş, Pursaklar üzerinden Çevre Yolu’nun batı istikametinden Anadolu Bulvarı'na giriş. Anadolu Bulvarı'ndan Eskişehir Yolu üzerinden Gordion AVM'ye kadar gidiş ve dönüş, Eskişehir Yolu'ndan 1071 Malazgirt Bulvarı üzerinden Konya Yolu'na giriş ve Kepekli mevkiine kadar gidip oradan dönülecek.

Ankamall  önünde  şehir  turu tamamlanacak.