BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ'NDE YARIN SÜNNET ŞÖLENİ

04 Ağustos 2017, Cuma

FESTİVAL'DE, YARIN AKŞAM, 2017 ÇOCUĞUN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

sunnet_fest_330.jpg Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali”nde, yarın akşam 2017 çocuğun toplu sünnet şöleni gerçekleştirilecek.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanında 29 Temmuz'dan bu yana, birbirinden değişik eğlenceler ve ünlü sanatçıların konserleriyle devam eden Festival'de, bu kez yarın akşam (5 Ağustos Cumartesi) büyük sünnet şöleni düzenlenecek. Ünlü sanatçılar Gülşen ve İsmail Türüt'ün sahneye çıkacağı gecede, sünnet ettirilen 2017 çocuk ile aileleri ve izleyiciler eğlenceye doyacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve hiçbir ücret alınmadan sünnet ettirilen, kıyafetleri de ücretsiz olarak verilen dar gelirli ailelerin çocuklarına, yarın akşamki şölende de çeşitli hediyeler verilecek.

Yarın akşam saat 19.30'da başlayacak şölen için, AKM'nin eski Hipodrom tarafındaki "Güzel Sanatlar" kapısından girilecek.