BELEDİYE MECLİSİ'NDEN, AMPUTE MİLLİ TAKIMI'NA PRİM

12 Ekim 2017, Perşembe

AVRUPA ŞAMPİYONU OLAN TÜRKİYE AMPUTE MİLLİ TAKIMI'NIN HER FUTBOLCUSUNA, 200 BİN LİRA ÖDÜL VERİLMESİ KARARLAŞTIRILDI

BAŞKAN GÖKÇEK: "MECLİS ÜYELERİYLE GÖRÜŞTÜM, AMPUTE MİLLÎ TAKIMI'NA, BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ  KARARIYLA, 200 BİNER LİRA ÖDÜL KARARI ÇIKARTACAĞIZ” AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

meclis_330_15052014.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takımı'nın her futbolcusuna, 200 bin lira ödül verilmesini kararlaştırdı.

Başkanvekili Nail Çimen yönetiminde toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Avrupa Ampute Şampiyonası final maçında İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon olan Ampute Mili Takımı'na ödül verilmesine ilişkin Başkanlık Yazısı, tüm siyasi parti gruplarının oylarıyla kabul edildi.

Başkanlık yazısı doğrultusunda, Milli Takım'ın 13 sporcusu ve baş antrenörüne 200 biner TL ile 4 kişiden oluşan yardımcı teknik heyete 50 biner TL para ödülü verilmesi kararlaştırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, şampiyonanın ardından Beyaz Tv'nin yayınına bağlanarak ve tweet atarak, “Meclis üyelerimizle konuştuk. İnşallah Ampute Millî Takımımıza, ABB Meclis kararıyla 200 biner lira ödül kararı çıkartacağız” açıklaması yapmıştı.

Meclis’te görüşülen bir başka Başkanlık yazısıyla da Ankara’nın çeşitli yerlerinde bulunan okulların inşaat bakım ve onarım işlerinin, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması amacıyla Ankara Valiliği ile protokol imzalanmasına karar verildi.