BAŞKENT'TE BUZ SARKITLARIYLA MÜCADELE…

13 Ocak 2020, Pazartesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT ESTETİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, KÖPRÜ ALTLARI VE TÜNELLERDE SÜRÜCÜLER İÇİN TEHLİKE OLUŞTURAN BUZ SARKITLARINI TEMİZLİYOR

-MOBİL GEZEN EKİPLER ALO 153 MAVİ MASA’YA GELEN İHBARLARI DA DEĞERLENDİREREK, TRAFİĞİ AKSATMADAN ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, özellikle köprü altları ve tünellerde kar sularının erimesiyle oluşan buz sarkıtlarını temizliyor.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkent genelinde sürücüler hatta bazı noktalarda yayalar için tehdit oluşturan buz sarkıtlarını temizleme çalışmasını sürdürüyor.

MOBİL EKİPLER SAHADA

Ankara’da beş ana arter (İstanbul, Eskişehir, Konya, Samsun ve Havaalanı Yolu) başta olmak üzere kent genelinde köprü altları ve tünellerde meydana gelen buz sarkıtlarına mobil ekipler tarafından anında müdahale ediliyor.

ALO 153 Mavi Masa’ya gelen ihbarları da dikkate alan ekipler, sürüş güvenliğini olumsuz etkileyen ve sürücülerin can güvenliği için de tehlike arz eden buz sarkıtlarını trafiği aksatmadan kontrollü olarak temizliyor.