BAŞKAN TUNA'YA, TEBRİK ZİYARETLERİ

12 Kasım 2017, Pazar

BAŞKENT’İN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN VE BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYELERİ, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. TUNA’YA TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR

KONUKLAR, KENDİ İLÇELERİNDEKİ SORUNLARINI, İSTEK VE TALEPLERİNİ DE BAŞKAN TUNA'YA İLETTİ

KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN, YOLLARA, ALT YAPIDAN, PAZAR YERLERİNE, AİLE YAŞAM MERKEZLERİNDEN İMAR UYGULAMALARINA KADAR PEKÇOK KONUDAKİ TALEPLERİ DİNLEYEN BAŞKAN TUNA, BU TALEPLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARIN YAPILMASI TALİMATINI VERDİ

BAŞKAN TUNA:

“FELSEFEMİZ; DÜRÜST, ŞEFFAF VE ADİL OLMAK. HER İLÇEYE,  EŞİT MESAFEDE HİZMET SUNACAĞIZ”

“HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ. HALK NE İSTİYORSA, BEN DE ONU İSTERİM”

tuna_ziyaret_330.jpgBaşkent’in ilçe belediye başkan ve Büyükşehir Meclis üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.  Mustafa Tuna’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Hafta içinde Büyükşehir Belediyesi'nin birim ve şirketlerinden çalışmalara ilişkin brifingler alan Başkan Tuna, hafta sonunu da ilçe belediye başkanları ile Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine ayırdı.

Başkan Tuna, ilçe belediye başkanı ve büyükşehir meclis üyeleri ile beraberindekileri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı ile birlikte makamında ağırladı.

Doç. Dr. Tuna, her ilçe heyetiyle ayrı ayrı gerçekleştirdiği görüşmelerde, ilçelerin, talep ve isteklerinin bir an önce yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Ankara’nın ilçe yönetimlerinden gelen 100'e yakın ziyaretçiyi ağırlayan Başkan Tuna, ziyaretlerinden dolayı katılımcılara teşekkür ederek, tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM’DEN, YOLLARA KADAR TÜM TALEPLERİ DİNLEDİ..

İlçe belediye başkanlarının da çoğunun katıldığı kabulde, tebriklerin ardından ilçelerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Tuna, alt yapıdan, kentsel dönüşüme, sosyal ve kültürel çalışmalardan, Pazar yerlerine, su, imar ve yol gibi pek çok talebi dinleyerek çözüm yolları konusunda gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Her çalışmada önceliğinin vatandaşın talep ve isteği olduğunun altını çizen Başkan Tuna, ziyaretçilerine sık sık “Her zaman önceliğimiz vatandaş memnuniyeti. Halk ne istiyorsa, ben de o konuya katılırım” önerisinde de bulundu. Başkan Tuna, ziyaretine gelenlere ayrıca, “Felsefemiz; dürüst, şeffaf ve adil olmak. Her ilçeye, parti gözetmeksizin eşit mesafede hizmet sunacağız”  dedi.