BAŞKAN TUNA, KEÇİÖREN’DE İFTAR YAPTI

11 Haziran 2018, Pazartesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA, KEÇİÖREN BAĞLUM’DA VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

-KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NİN 9. GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE VATANDAŞLARA SESLENEN BAŞKAN TUNA’NIN GÜNDEMİNDE 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ VARDI

-BAŞKAN TUNA:

“SANIYORLAR Kİ BU MİLLET 24 HAZİRAN’DA OYLARIYLA SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKMAYACAK. BU MİLLET ÇIPLAK ELLERİYLE TANKLARI DURDURAN, TANKLARIN ALTINA YATAN MİLLETTİR. BU MİLLET ÖYLE KOLAY KOLAY MEMLEKETİNİN BEKASINI, BU HAİNLERE TESLİM EDECEK DEĞİLDİR”

kecireniftar_330.jpgBaşkent’te Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek için kurulan iftar sofralarına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da konuk oluyor. Her gün farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tuna, bu kez Keçiören Bağlum’da sokak iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Keçiören Belediyesi’nin Kafkas Mahallesi Vildan Nurettin Demirer İlkokulu’nun bahçesinde düzenlediği 9. Geleneksel İftar Yemeğinde, Başkan Tuna’ya, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek eşlik etti.

24 HAZİRAN MESAJLARI

Vatandaşları tek tek selamlayarak iftar alanına gelen Başkan Tuna, vatandaşlara da seslendi, gündeminde 24 Haziran seçimleri vardı:

“Ülkemizin düşmanları sanıyorlar ki bu millet 24 Haziran’da oylarıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmayacak. Bu millet çıplak elleriyle tankları durduran, tankların altına yatan millettir. Bu millet öyle kolay kolay memleketinin bekasını bu hainlere teslim edecek değildir. Bunun farkında değiller. Halkımız 24 Haziran’da yüksek bir oyla ülkemize sahip çıktığını gösterecektir inşallah.”

“HİZMETLER PLANLANIYOR”

Keçiören ilçesine yapılan hizmetler konusunda da konuşan Başkan Tuna, ilçe sakinlerine yapılması planlanan yeni hizmetleri ise tek tek devreye sokacaklarını söyledi.

Başkan Tuna, “Keçiörenimizin ihtiyaçları noktasında bugüne kadar ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Yapılması gereken hizmetleri de adım adım program dahilinde gerçekleştiriyoruz ve buna devam edeceğiz. Keçiörenimizi, ilçe teşkilatımızla ve Keçiören Belediye Başkanımızla beraber, inşallah daha güzel noktalara taşıyacağız” dedi.

Ak Parti Bağlum Mahalle Temsilciliğini de ziyaret eden Başkan Tuna, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Keçiörenlilerin iftar programından sonra da yoğun ilgi gösterdiği Başkan Tuna, vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini tek tek not aldı.