BAŞKAN TUNA, İLK İFTARINI SİNCANLILARLA AÇTI

17 May 2018, Perşembe

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA, RAMAZAN AYININ İLK İFTARINDA SİNCAN’DAYDI

-BAŞKAN TUNA, SİNCAN GÜNGÖRMÜŞLER KONAĞI’NDAKİ BÜYÜKLERLE AYNI İFTAR SOFRASINI PAYLAŞTI

-BAŞKAN TUNA, RAMAZAN AYI BOYUNCA BAŞKENT’İN TÜM İLÇELERİNİ ZİYARET EDEREK, İFTAR PROGRAMLARINA KATILACAK

tuna_iftar_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ramazan-ı Şerifin ilk gününde Sincan’daydı.

Sincan Güngörmüşler Konağı’nı ziyaret eden Başkan Tuna, Ramazan ayının ilk orucunu burada açtı. Sincan Belediye Başkanlığı döneminde kendisinin hizmete soktuğu Güngörmüşler Konağı’nın sakinleriyle tek tek tokalaşan Başkan Tuna, sıcak sohbetler gerçekleştirdi.

BAŞKAN TUNA, İLÇELERİN İFTAR PROGRAMLARINA KATILACAK

Birlik ve beraberlik duygusunun pekiştiği Ramazan ayında, ilk olarak Sincanlılarla buluşan ve iftar sofralarına konuk olan Başkan Tuna’ya; Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Ak Parti İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Vedat Güngör de eşlik etti.

İftar programının ardından Sincanlılarla birlikte Barbaros Camii’nde teravih namazını da kılan Başkan Tuna, Ramazan ayı süresince Başkent’in tüm ilçelerini ziyaret ederek, iftar programlarına katılacak.