BAŞKAN TUNA İFTARDA ALTINDAĞLILARLA BULUŞTU

12 Haziran 2018, Salı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA, ORUCUNU ALTINDAĞ KÜLTÜR SARAYI’NDA, VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇTI

-ALTINDAĞ’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELERE İLİŞKİN BİLGİ VEREN BAŞKAN TUNA, “SEN BEN YOK, BİZ VARIZ. İLÇE BELEDİYESİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİYE BİR AYRIMIMIZ KATİYEN YOKTUR. BİZ EL ELE VERİP ALTINDAĞ’IMIZIN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ” DEDİ

-ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. VEYSEL TİRYAKİ:

“ALTINDAĞ’A DAİR SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA EN AZ ALTINDAĞ BELEDİYESİ GİBİ DÜŞÜNEREK BU PROBLEMLERE ÇÖZÜM GETİRMEK İSTEYEN BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR. KENDİSİNE SİZLER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

tuna_iftar_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Altındağ Kültür Sarayı’nda düzenlenen iftara katılarak orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda; Başkan Tuna'ya, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ve AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Arife Polat Düzgün eşlik etti.

ALTINDAĞ’DA İFTAR SOHBETLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM

Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında imar, yol ve alt yapı konularında çözüm bekleyen Baraj, Gülpınar ve Karakum Mahallesi sakinleriyle iftarda buluşan Başkan Tuna, sorunların çözümü noktasında önemli açıklamalarda bulundu.

Hak sahiplerinin tapularını alabilmeleri için gerekli işlemlerin tamamlanmak üzere olduğunu ve ilçe belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Başkan Tuna, şöyle konuştu:

“Tapu almakla mesele bitmiyor. Burada inşaatların yapılabilmesi için yol ve altyapı meselelerinin çözülmesi gerekiyor. Yolların açılmasıyla ilgili olarak da biz gereken her türlü çalışmayı inşallah birlikte yapacağız. Sen ben yok, biz varız. İlçe Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi diye bir ayrımımız katiyen yoktur. Biz el ele verip Altındağ’ımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bu senin işin bu Büyükşehir’in işi diye bir ayrım yapamayız, yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız.”

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Veysel Tiryaki de, Başkan Tuna’ya ilçe sorunlara gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Tuna, göreve geldiği günden bugüne kadar Altındağ adına ne götürdüysek hepsine “Evet” dedi. Altındağ’a dair sorunların çözümü noktasında en az Altındağ Belediyesi gibi düşünerek bu problemlere çözüm getirmek isteyen bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var” dedi.

Başkan Tuna, uzun uzun sohbet ettiği Altındağlılara ayrıca Çevre Yolu-Karapürçek Yolu bağlantısı için gerekli çalışmaları başlattıkları müjdesini de verdi.

İftar programı sonrası AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi ile AK Parti Altındağ Karapürçek Mahalle Başkanlığı’nı da ziyaret eden Başkan Tuna, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.