BAŞKAN TUNA, ETİMESGUT’TA İFTAR’DA

11 Haziran 2018, Pazartesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA, ETİMESGUTLU VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI

-YAKLAŞIK 2 BİN KİŞİLİK MAHALLE İFTARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞAN BAŞKAN TUNA’NIN GÜNDEMİNDE 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ VARDI

-BAŞKAN TUNA:

“CUMHURBAŞKANIMIZI VE EKİBİNİ DEVRE DIŞI BIRAKIP TÜRKİYE’Yİ ESKİ SIKINTILI DÖNEMLERE GÖTÜRMEK İSTİYORLAR. ERKEN SEÇİM OLUNCA HESAPLARI BOZULDU”

-ETİMESGUTLULARA ULAŞIM MÜJDESİ DE VEREN BAŞKAN TUNA, “İSTASYON CADDESİNDEKİ YOL PROBLEMİ BİTECEK” DEDİ

etimesgut_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ramazan ayı ilçe ziyaretleri kapsamında bu kez Etimesgut’taydı. Başkan Tuna, orucunu yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı mahalle iftarıyla açtı.
         Etimesgut Atilla Eşer Caddesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Başkan Tuna’ya, Ak Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Balamir Gündoğdu ve Vedat Üçpınar eşlik etti.

BAŞKAN TUNA: “MESELE; MEMLEKETİN VE MİLLETİN BEKASI MESELESİ”

İftar öncesi vatandaşlara seslenen Başkan Tuna’nın gündeminde yine 24 Haziran seçimleri vardı:

“24 Haziran seçimden öte bir durum. Memleketin ve milletin bekası meselesi. Yurt dışındaki düşmanlarımızın yurt içindeki ortaklarıyla birlikte ülkemizin aleyhine oynadıkları oyunları biliyoruz. Cumhurbaşkanımızı ve ekibini devre dışı bırakıp Türkiye’yi eski sıkıntılı dönemlere götürmek istiyorlar. Suriye gibi, Irak gibi, Türkiye’yi de nasıl sıkıntıya sokabiliriz diye plan yapıyorlar. Milletimiz bunları çok iyi görüyor.

Türkiye erken seçim kararı aldığında, Amerika’da ve Avrupa’da neden itirazlar yapıldı? Erken seçimi yapacak olan Türkiye iken onlara ne oluyor? Çünkü hesapları bozuldu, 2019’da seçim yapılacak olsaydı planlarını ona göre hazırlamışlardı. Erken seçim olunca bu planları bozulduğu için telaşlandılar. Bu sebeple bu herhangi bir siyasi seçimden öte Türkiye’nin bekası milletin, geleceğiyle ilgili bir tercih günüdür. Milletimiz nasıl 15 Temmuz’da bu hainlere fırsat vermediyse, 24 Haziran’da da bunlara fırsat vermeyerek, ülkemizin gelişmesi noktasında da çok ciddi mesafeleri almış olacak inşallah.”

BAŞKAN TUNA’DAN ULAŞIM MÜJDESİ

Başkan Tuna, Etimesgutlulara da müjdeler verdi. İstasyon Caddesi’ndeki ulaşımla ilgili sıkıntının giderileceğini, ihalesinin kısa süre içinde yapılacağını vurgulayan Başkan Tuna, şunları söyledi:

“Büyükşehir olarak Etimesgut ilçemize yaptığımız ve yapacağımız hizmetler noktasında teşkilatımızla beraber el ele daha iyi hizmetler vermek için gayret ediyoruz. Özellikle Etimesgut ilçemizin ulaşım noktasında İstasyon Caddesindeki yol probleminin sonuna yaklaştık. Önümüzdeki aylar içerisinde ihalesini gerçekleştirip inşaatına başlayacağız. Bağlıca’dan Çevre Yolu’na bağlantıyla ilçede araç trafiğini daha da rahatlatacağız. Bunun yanında BAŞKENTRAY projemiz faaliyete geçti. Bu proje ayrıca Etimesgut ilçemize ulaşım noktasında fayda sağlamış olacak”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve hatıra fotoğrafı çektirdiği Başkan Tuna, iftar programından sonra Ak Parti Seçim Merkezini de ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.