BAŞKAN TUNA, ELMADAĞ İLÇE KONGRESİ'NE KATILDI

31 Aralık 2017, Pazar

BAŞKAN TUNA:

BİZ BÜTÜN BELEDİYELERİMİZLE, BÜTÜN İLÇELERİMİZLE EL ELE VEREREK, ŞEHRİMİZİN İHTİYAÇLARINI BİRLİKTE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNMAYA GAYRET EDİYORUZ.  ELMADAĞ’IMIZA DA DAHA GÜZEL HİZMETLER VERMEYE GAYRET EDECEĞİZ”

tuna_elmadag_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna AK Parti Elmadağ 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen kongreye başkan Tuna’nın yanı sıra Ak Parti milletvekilleri Nevzat Ceylan, Ahmet Gündoğdu, Murat Alpaslan, Selim Dursun ve Habip Soluk, Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

BAŞKAN TUNA’DAN ELMADAĞLILARA PAZAR MÜJDESİ

Kongredeki konuşmasında Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’in Elmadağ pazar yerinin tamamlanması için istediği desteği hatırlatan başkan Tuna: “Biz bütün belediyelerimizle, bütün ilçelerimizle el ele vererek, şehrimizin ihtiyaçlarını birlikte tespit ediyoruz. Sizlerin görüş ve düşünceleri bizim için çok önemli. Pazar alanıyla ilgili meselede de imkanlarımız ölçüsünde bu hizmeti de gerçekleştirmek istiyoruz. Bu işleri de inşallah sizlerin dualarıyla hızlandırırız.” dedi.