BAŞKAN TUNA, AK PARTİ KIZILCAHAMAM KONGRESİ'NDE

02 Aralık 2017, Cumartesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNA:

“CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE KIZILCAHAMAM’A YÜZDE 100 YAKIŞIR"

baskan_kizilcahamam_330.jpgAK Parti Kızılcahamam İlçe Kongresi'ne katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Seçimlerde Kızılcahamam’a yüzde 75 yakışmaz, yüzde 100 yakışır. Yapar da ben ona inanıyorum" dedi.

Kızılcahamam Adem Özbekler Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye, Başkan Mustafa Tuna’nın yanı sıra Ankara milletvekilleri Emrullah İşler, Nevzat Ceylan, Ahmet Gündoğdu, Aydın Ünal, Murat Alpaslan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri ile partililer katıldı.

Kongrede partililere hitap eden Başkan Tuna, uzun bir aradan sonra tekrar Kızılcahamamlılarla beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğunu  belirterek, "Kızılcahamamlıları, geçmiş tecrübelerim dolayısıyla yakından tanırım. Kızılcahamam’ın insanı çalışkandır, çok da zekidir. Bu hasreti inşallah bundan sonra gidermiş olacağız, daha sık bir araya geleceğiz” dedi.

Doç. Dr. Tuna, 2019’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’in verdiği seçim yüzdelerine atıfta bulunarak, “Sayın Başkanım, Kızılcahamam'da yüzde 75’lerden örnekler verdi.  Kızılcahamam’a yüzde 75 yakışmaz, yüzde 100 yakışır. Yapar da ben ona inanıyorum” diye konuştu.