BAŞKAN GÖKÇEK'TEN GENÇLERBİRLİĞİ'NE MÜJDE

04 Ağustos 2017, Cuma

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK:

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ GENÇLERBİRLİĞİ'NİN ARALIK SONUNA KADAR 19 MAYIS’TA MAÇLARINI YAPMALARINI UYGUN GÖRMÜŞ. GENÇLERBİRLİĞİ VE TARAFTARLARINA HAYIRLI OLSUN”

gb_festival_gokcek2.JPGAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gençlerbirliği Spor Kulübü ve taraftarlarına müjde vererek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Gençlerbirliği'nin Aralık sonuna kadar 19 Mayıs’ta maçlarını yapmalarını uygun görmüş. Gençlerbirliği ve taraftarlarına hayırlı olsun” dedi.

Başkan Gökçek, festivalin 5. gününde AKM  alanında Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün standını ziyareti sırasında Kulüp Başkanı Murat Cavcav ve kulüp yöneticileriyle sohbet ettiğini, bu konudaki talepleri dinlediğini hatırlattı. Başkan Gökçek, konuyu Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştüğünü belirterek, müjdeli haberi attığı şu tweetlerle takipçileriyle paylaştı:

“Gençlerbirliği’ne müjdemiz var. Dün Büyük Ankara Festivali’ni ziyaret ettiğimde Gençlerbirliği taraftarları; ‘Başkan, Gençlerbirliği Ankara'da oynasın. Eskişehir'e gitmek istemiyoruz, bize Belediye Başkanımız olarak yardım edin’ demişlerdi.”

“Sayın Bakanla görüşmüştük. O da Sayın Cumhurbaşkanı’na söylemiş. Sayın Cumhurbaşkanımız Gençlerbirliği'nin Aralık sonuna kadar 19 Mayıs’ta maçlarını yapmalarını uygun görmüş. Gençlerbirliği ve taraftarlarına hayırlı olsun.”