BAŞKAN GÖKÇEK'E 4 MİLYON TAKİPÇİ

23 Ağustos 2017, Çarşamba

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’İN, GÜNDEME İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERİ VE ATTIĞI TWEETLERLE BİR FENOMEN HALİNE GELDİĞİ TWİTTER HESABININ TAKİPÇİ SAYISI 4 MİLYONU AŞTI

2011 YILI OCAK AYINDA İLK TWEETİNİ ATAN VE O GÜNDEN BU GÜNE SOSYAL PLATFORMUN EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERİ ARASINDA YER ALAN BAŞKAN GÖKÇEK, 4 MİLYON TAKİPÇİ SAYISINI TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞTI

-BAŞKAN GÖKÇEK:

“BUGÜN İTİBARIYLA 4.000.000 TAKİPÇİYE ULAŞTIM...

BENİ TAKİP EDEN TWİTTER ALEMİNE TEŞEKKÜRLER”

baskan_330_17122012.jpgSosyal medya ağı Twitter’i en etkin kullanan siyasetçilerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in takipçi sayısı, 4 milyonu aştı.

9 Ocak 2011 yılında attığı ilk tweetin ardından başladığı Twitter macerasında toplam 6,5 yılda 4 milyon takipçi sayısına ulaşarak, önemli bir başarıya imza atan Başkan Gökçek, bu mutluluğunu, kucaklayan yüz emojisiyle birlikte, “Bugün itibarıyla 4.000.000 takipçiye ulaştım... Beni takip eden twitter alemine teşekkürler” mesajını atarak takipçilerine duyurdu.

Twitter hesabından yaptığı, ülke gündemine ilişkin yaptığı açıklama, değerlendirme ve tespitlerle, takipçileriyle kurduğu birebir diyaloglarla, çalışmalara ilişkin verdiği bilgiler ve müjdeli haberlerle bir fenomen haline gelen Başkan Gökçek’in sosyal platformdaki en büyük ayrıcalıklarından biri de tweetlerinin yüzde 99’unu kendisinin atıyor olması. Bu yönüyle de Başkan Gökçek, diğer tüm kullanıcılara örnek oluyor.

Sosyal medyayı etkin kullanımı ve takipçileri ile sık sık yemekli toplantılarla bir araya gelerek yüz yüze kurduğu iletişimlerle ünü ülke sınırlarını aşan Başkan Gökçek, iki yıl üst üste ABD’nin saygın internet ve teknoloji kuruluşlarından Internet Marketing Association tarafından “Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı” ödülüne de layık görüldü.

Twitter’a katıldığı ilk 4 günde 14 bin, ilk yıl 207 bin ve ardından her yıl katlanarak artan takipçileriyle kurduğu sıcak  ve bilgilendirici diyalogların yanı sıra Twitter’ı hakaret ve küfür etme aracı olarak kullanan bazı takipçilere karşı verdiği mücadeleyle de öne çıkan Başkan Gökçek, 4 milyonuncu takipçi sayısına ulaşmasını da yine Twitter hesabından attığı mesajla duyurdu.

Başkan Gökçek, kucaklayan yüz emojisiyle birlikte paylaştığı mesajında, “Bugün itibarıyla 4.000.000 takipçiye ulaştım... Beni takip eden twitter alemine teşekkürler” ifadelerine yer verdi.