ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

28 Kasım 2017, Salı

“15 TEMMUZ KIZILAY MİLLİ İRADE MEYDANI’NDAKİ YAPRAK FİGÜRLÜ LED EKRAN TAMİR VE BAKIM İÇİN KALDIRILMIŞTIR”

“LED EKRAN, GEREKLİ TAMİR VE BAKIMI YAPILDIKTAN SONRA TEKRAR ESKİ YERİNE KONULACAKTIR”

“HAVAALANI YOLUNDAKİ DEV KALECİ VE FUTBOLCU HEYKELLERİ İSE TRAFİK GÜVENLİĞİ NEDENİYLE KALDIRILMIŞTIR”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda bulunan ve uzun bir süredir çalışmayan yaprak figürlü led ekranın,  tamir ve bakım amacıyla kaldırıldığını, gerekli onarım ve bakım yapıldıktan sonra tekrar eski yerine konulacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda bulunan ve çok uzun bir süredir çalışmayan yaprak figürlü led ekranın dün gece tamir ve bakımının yapılması amacıyla kaldırıldığı, gerekli onarım ve bakımının yapılmasından sonra tekrar meydanın göbeğinde bulunan eski yerine aynı şekilde konulacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Havaalanı Yolu, Saray Mevkiinde, yol üzerinde bulunan dev futbolcu ve kaleci heykellerinin ise trafik güvenliğini sıkıntıya sokması nedeniyle kaldırıldığı da kaydedildi.