AK PARTİ'NİN YENİ BAŞKAN ADAYI, MUSTAFA TUNA

06 Kasım 2017, Pazartesi

DOÇ. DR TUNA:

"İNŞALLAH BU GÖREVE LAYIK OLMAK ÜZERE HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ"

AK Parti, Melih Gökçek'ten boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi için Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'yı aday gösterdi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AK Parti Grubu'nun toplantısından sonra açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, belediyelerde başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaya, Melih Gökçek'in istifasının ardından, Ankara ile ilgili gerekli değerlendirmeleri yaptıklarını ve temayül yoklamasından çıkan tabloyu değerlendirdiklerini belirterek, "Sonuçta da Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın, AK Parti'nin adayı olmasına karar verdik. Sonucun hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Ankara'ya hizmet eden tüm belediye başkanlarına da teşekkür eden Kaya, "Melih Bey kardeşimize de bu süre içinde gösterdiği kararlı ve vakarlı duruş dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.

TUNA'NIN KONUŞMASI

AK Parti tarafından Büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterilen Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bu adaylığa beni layık gören, özellikle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere hepinize, partimizin yetkili kurullarına, il teşkilatımıza ve sizlere, desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu göreve layık olmak üzere hep beraber çalışacağız. Bugüne kadar emeği geçen değerli başkanlara ve özellikle de Melih Başkan'a, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onun tecrübelerinden istifade ederek, inşallah önümüzde daha güzel hizmetlere vesile olacağına inanıyorum. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Sağolun, varolun."