Etkinlikler3 Aralık Dünya Engelliler Günü

03 Aralık 2019, Salı
Genclik Parkı Kültür Merkezi (Necip Fazıl Salonu)

3 Aralık 2019 Dünya Engelliler Günü

ETKİNLİK PROGRAMI

• Tarih  :  02.12.2019
  • Saat     : 11:00
  • Yer      : Metro Sanat Galerisi

Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde 2 Aralık Pazartesi günü saat 11.00’da resim ve el sanatları sergisi açılışı yapılacak olup sergi 1 hafta boyunca açık kalacaktır.  Sergilenecek olan resim ve el sanatlarının tümü Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ve Elvankent Aile Yaşam Merkezi engelli lokallerimizden hizmet alan üyelerimizin kendi yaptıkları ürünlerdir.

• Tarih  :  03.12.2019
  • Saat     : 14:00
  • Yer      : Gençlik Parkı Kültür Merkezi, Necip Fazıl Salonu

Gençlik Parkı Kültür Merkezi, Necip Fazıl Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak ve Mehter Takımı gösterisiyle devam edecek olup programda Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ve Elvankent Aile Yaşam Merkezi Engelli Lokallerimizden hizmet alan üyelerimiz halk oyunu, ritm ve dans gösterileri ile sahne alacaklar.

Ayrıca Engelliler Hizmet Merkezimize kayıtlı olan ihtiyaç sahibi engelli üyelerimize yıl boyu Akülü-Manuel Tekerlekli Sandalye yardımı yapılmakta olup Engelliler Haftası programı dahilinde temsili olarak 3 engelli üyemize Akülü Tekerlekli Sandalye verilecektir.

• Etkinlik Programımıza tüm halkımız davetli olup programa katılım için aşağıdaki üç noktadan asansörlü otobüsler kalkacaktır.

Saat: 12:30

• Sincan Harikalar Diyarı Engelliler Merkezi
  • Elvankent Aile Yaşam Merkezi
  • Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi
  • Tarih  :  03.12.2019
  • Saat     : 17:00
  • Yer      : Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yemek Salonu

Belediyemiz Hizmet binasında yemek organizasyonu ile engelli vatandaşları bir araya getirecek olan Büyükşehir Belediyesi, yemeğe katılmak isteyen engelli vatandaşlar için Gençlik Parkı’ndan saat 16.00’da otobüs kaldıracak.