cocuk_meclisi.jpg

MECLİS ÜYELERİNİN MAHARETLİ ELLERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, komisyon toplantılarının ardından katıldıkları Elişi Sınıfında, birbirinden güzel işler çıkarıyor, farklı atölye çalışmaları ile maharetlerini de sergiliyorlar
23 Şubat tarihinde gerçekleştirilen komisyon toplantılarında, 1 Mart tarihli Genel Kurul Toplantısı için konuları görüşen, komisyon tekliflerini oylayan Meclis üyeleri, elişi atölyelerinde hem haftanın yorgunluğunu atma hem de el becerilerini geliştirme fırsatı yakalamış oluyorlar.
Geçen hafta başladıkları tuz seramiği atölyesinde hamur kararak, objeler oluşturan ve pişiren meclis üyeleri, Fatma öğretmenlerinin liderliğinde renklendirme ve farklı boyalarla desenleme çalışmaları yaptılar.
Çocukların, tüm çalışmalara ilgisi yoğun bir şekilde devam ediyor
ÇOCUK MECLİSİ