cocuk_meclisi.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 24. Dönem üyeleri 3. Olağan Genel Kurul Toplantısını 23 Aralık Pazar günü, Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi

Sekiz komisyonun tüm üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıyı Başkan Ceren Hızlı ve Başkanlık Divanı üyeleri yürüttüler.

Meclis üyeleri, ilk toplantıda 38 yeni karara imza attılar

Komisyon teklifi olarak önergelerini okuyan, oylayan, görüş bildiren Meclis üyeleri, çocukları yakından ilgilendiren konularda, kararlara katılım hakkının en güzel örneklerini sergilediler.

Çocukların toplantısı devam ederken, velilere yönelik olarak başlatılan Osmanlı Türkçesi derslerinin ikincisi de Eğitim Komisyonu rehberi M. Fatih Ünsal tarafından verildi.

Başkan Ceren Hızlı, toplantının sonunda tüm üyelere mutlu, sağlık ve başarı dolu bir yeni yıl geçmesi ve tüm Dünyadaki çocukların mutlu olması dileklerini iletti; yeni yılın ilk komisyon toplantısının 6 Ocak tarihinde yapılacağını da duyurdu ve toplantı sona erdi.