cocuk_meclisi.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 23. dönem üyeleri, komisyon toplantılarında yine önemli konulara değindiler; Genel Kurul’da ele alınacak kararlara yönelik yeni önerge başlıklarını belirlediler.

Meclis üyeler, çevrelerinde olup bitenlere karşı duyarsız kalmayarak,  medyadan, eğitime, sağlıktan, çevreye, çocukları ilgilendiren her konuyu, çocuk hakları kapsamında değerlendirmeye devam ettiler.

Meclis üyeleri, toplantılarında ayrıca, hafta içi gerçekleştirecekleri etkinliklere ait planlamaları yaptılar ve yaklaşan bahar günleri için de daha pek çok yeni çalışma gerçekleştirmek üzere sabırsızlandıklarını da ifade ettiler.

Çocuklar toplantılardan sonra, bilgisayar bölümü ve oyun odasında, hem yeni bilgiler edindiler, ödevleri için araştırmalar da yaptılar; hem de SÖZ KÜÇÜĞÜN Oyunuyla, çocuk haklarını öğrenmeye devam ettiler.