cocuk_meclisi.jpg

TRT Haber, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 23. Dönem 5. Olağan Genel Toplantısını haber olarak yayınladı.

25 Şubat tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’na haber ekibini gönderen TRT, gerek çocukları gerekse velileri mutlu etti; çocukların sesinin duyulmasına, büyüklere yaptıkları çağrılarına önemli katkı sağladı.

23 yıldır Çocukların Sesi olmaya çalıştıklarını ve halen pek çok belediyeye örnek olduklarını belirten meclis üyeleri, TRT’nin, bu amaçla Çocuk Meclisi’ne gelerek toplantılarını ziyaret etmelerinden duydukları mutluluğu belirttiler ve işbirliğinin devamı dileklerini dile getirerek, TRT Genel Müdürü İbrahim EREN’e ve haber ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, Ankara’da yaşayan daha çok çocuğa ulaşabilmek ve onların da sesi olabilmek için tüm hızıyla çalışıyor .