cocuk_meclisi.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 23. Dönem çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

5. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren çocuklar, aynı gün farklı çalışmaları da bir arada yürüttüler.

38 Önerge ve dört önerini sunulduğu Genel Kurul Toplantısı’nda çocuklar, kendilerini de ilgilendiren birbirinden önemli konuları tartıştılar, tavsiye kararları aldılar. Meclis üyeleri bilim sanat merkezlerinin çoğaltılması, sosyal medyanın doğru ve amacına uygun kullanılmasının önemi, okul bahçelerine basketbol potaları konulması, okulların yemekhane ve laboratuar eksiklerinin giderilmesi, küçük yaştaki çocukların evlendirilmemesi ve çocuk istismarının önlenmesine yönelik çalışmaların çoğaltılması gibi pek çok konuyu kendi bakış açılarıyla ele aldılar, konuştular ve oyladılar.

23. Dönemin bir sonraki Genel Kurul Toplantısı 25 Mart tarihinde yapılacak